Afsluiting Dynamiektraining

Vandaag 24 januari was de afsluiting van de training dynamiek. Door Souad Dock heeft Jellie de Jong gedurende 8 weken een training voor vrouwen verzorgd. Het was een super samenwerking. De training ‘Dynamiek’ is een boeiende training, bestaande uit acht bijeenkomsten, waar gewerkt wordt aan ’empowerment’. De deelnemers krijgen aan de hand van oefeningen helder inzicht in hun eigen competenties. Wanneer je jezelf goed kent, weet waar je goed in bent, en waar je energie uithaalt, kun je meer doelgericht en met meer zelfvertrouwen naar een opleiding of werk op zoek gaan. We zijn trots op de dames. Ze hebben allemaal een plan voor de toekomst. Elke deelnemer van deze training heeft een kans om een coaching te krijgen via Dock. Na twee maanden komt er een evaluatie om te kijken hoe ver ze zijn met hen plannen. Deze training is een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *