Zomeractiviteiten

In deze zomer hebben wij aandacht besteed aan activiteiten voor de kinderen van 3 tot 12 jaar. We hadden knutselen, schilderen, koken en een fietstocht. Het was een geweldige zomer. Wij hebben bij elke activiteit een groep van 10 tot 16 kinderen gekregen.
1 juli: sportactiviteiten samen met Sport Support en Speeltuin Delftwijk
7 juli: knutslen voor kinderen
14 juli: was de dag van het fietstochtje en picknicken.
Het was de bedoeling om een tochtje met moeder en kind te maken. Maar door corona deden er veel meer kinderen mee. Wij hebben die activiteit gedaan met behulp van Sport Support en hulp van een paar vrijwilligers (moeders) die ons hebben gehopen met begeleiden van de kinderen. Het was een succesvolle dag.
21 juli: was schilderen en koken, daar hebben wij ondekt talentvolle kinderen bij het schilderen, ze hadden veel fantasie. Het was verrassend!
28 juli: waren de laatste activiteiten voor de kinderen in deze zomer. Wij hebben geschilderd op glas en spelletjes gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *