Zwemlessen en vrij zwemmen voor vrouwen in Haarlem Noord

Vanaf 2019 organiseren wij in samenwerking met zwembad De Platneet in Haarlem Noord zwemlessen en vrij zwemmen voor vrouwen. Ondanks dat er veel lessen zijn uitgevallen i.v.m. corona zijn er toch 10 vrouwen die onlangs diploma A hebben gehaald!
Vanaf september starten wij de zwemles met vier groepen, 3 voor diploma A en 1 groep voor diploma B. Het zwemmen is op zondagen van 16:30 tot 18:30 uur.
Wil je vrijzwemmen of inschrijven voor de zwemles meld je aan via contactpersoon Hassania. Met Haarlempas krijg je korting voor het vrijzwemmen. Kinderen zonder zwemdiploma zijn niet welkom. Betalen kan alleen met pinpas.

De data voor zwemmen:
18 september
9 oktober
16 oktober
30 oktober
13 november
27 november
11 december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *