Informatiebijeenkomst met zoom

Door de crona tijd hebben we besloten om een online informatie bijenkomst te organiseren voor vrouwen. Want we hebben gemerkt dat daar een behoefte aan was. Door de isolatie en de drukte om de kinderen thuis te helpen. Hoe ga je tijd besteden voor jezelf en voor je kind.

Sinterklaas

2020 is een bijzonder jaar dat veel impact heeft op de mensen, ook kinderen en vrouwen. Daarom heeft vereniging Delftwijk Hand In Hand dit jaar iets bedacht om de eenzaamheid een beetje te verlichten en de kinderen blij te maken. Op 5 december is Sinterklaas bij de kinderen langs de deur geweest met cadeautjes. Hij heeft, samen met de hulp Piet, 32 kinderen blij gemaakt.

Vanaf 24 november

Vanaf 24 november zijn we weer gestart met onze activiteiten.
Op dinsdag zumba van 10.00 tot 11.30 uur.
Donderdag  26 november is er een workschop  zeep maken.
Vrijdag  27 november gaan we wandelen.

Vanaf 1 december is een mondkapje verplicht daarom gaan we  de buurtkamer starten  op 8 december want sporten met een mondkapje is een beetje lastig. Het voordeel van de buurtkamer is dat de deelnemers zich van tevoren moeten aamelden.
Ben je nieuwsgierig of wil je deelnemen aan onze activiteiten, neem contact met ons via email (info@delftwijkhandinhand.nl).
Op 5 december gaat sinterklaas langs bij de kinderen om ze te begroeten en cadeautjes te geven.


Uitje Madurodam en Pier in Scheveningen

Na eerder uitstel in de lente door Corona, is het ons gelukt met het groepje van Delftwijk Hand in Hand naar Madurodam en de Pier van Scheveningen te gaan. Gelukkig was het weer prachtig. De vrouwen waren heel blij en nieuwsgierig. We waren ook tevreden met de variatie van de groep, deelnamers waren afkomstig uit Egypte, Irak, Syrie, Palestina, Turkije en Marokko. Voor hen was het een leuke en leerzame dag. Iedereen had een mondkapje op en hield zich aan Corona maatregelen. Het was een geslaagde dag.

Opendag dinsdag 8 september.

Dinadag 8 september is onze opendag, tussen 9.00 tot 12.00 uur is iederen welkom om kennis te maken met onze activiteiten.
wij zijn klaar met corona maar corona is nog niet klaar met ons dus houd je aan de maatregels, Als je klachten hebt blijf je thuis.

Uitje Madurodam

Het i.v.m corona uitgestelde uitje naar Madurodam en de pier in Schevingen gaat nu, als alles goed gaat, 29 september plaats vinden. Dit uitje wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de J.C. Ruigrok Stichting.

Open dag 8 september

Delftwijk Hand in Hand

Open dag op 8 september

 

Hoe laat: 9.00 – 12.00 uur

Waar: Jan Gijzenkade 305a

 

Ben je nieuwsgierig naar onze

activiteiten voor vrouwen?

 

Je bent van harte welkom!

Zomeractiviteiten

In deze zomer hebben wij aandacht besteed aan activiteiten voor de kinderen van 3 tot 12 jaar. We hadden knutselen, schilderen, koken en een fietstocht. Het was een geweldige zomer. Wij hebben bij elke activiteit een groep van 10 tot 16 kinderen gekregen.
1 juli: sportactiviteiten samen met Sport Support en Speeltuin Delftwijk
7 juli: knutslen voor kinderen
14 juli: was de dag van het fietstochtje en picknicken.
Het was de bedoeling om een tochtje met moeder en kind te maken. Maar door corona deden er veel meer kinderen mee. Wij hebben die activiteit gedaan met behulp van Sport Support en hulp van een paar vrijwilligers (moeders) die ons hebben gehopen met begeleiden van de kinderen. Het was een succesvolle dag.
21 juli: was schilderen en koken, daar hebben wij ondekt talentvolle kinderen bij het schilderen, ze hadden veel fantasie. Het was verrassend!
28 juli: waren de laatste activiteiten voor de kinderen in deze zomer. Wij hebben geschilderd op glas en spelletjes gedaan.