Week van de opvoeding

Samen met Haarlem Effect hebben we als thema gekozen: opvoeden en diversiteit. We hadden op dinsdag 5 oktober een goede bijeenkomst met 15 vrouwen. Zij hebben hun verhaal over opvoeding gedeeld met de groep onder de begeleiding van Marloes en  Imi van Haarlem Effect.

Open dag 31 augustus

Open dag Vereniging Delftwijk Hand in Hand

Wanneer: op 31 augustus

Hoe laat: 9.00 – 12.00 uur

Waar: Jan Gijzenkade 305a

Ben je nieuwsgierig naar onze activiteiten voor vrouwen? Wil je inschrijven voor één van onze activiteiten? Wil je een activiteit organiseren? Wil je inschrijven voor ons uitje op 14 september?

Je bent van harte welkom!

Suikerfeest

Gelukkig konden we voor ruim 40 kinderen een leuke activiteit organiseren ter gelegenheid van het Suikerfeest.

Informatiebijeenkomst met zoom

Door de crona tijd hebben we besloten om een online informatie bijenkomst te organiseren voor vrouwen. Want we hebben gemerkt dat daar een behoefte aan was. Door de isolatie en de drukte om de kinderen thuis te helpen. Hoe ga je tijd besteden voor jezelf en voor je kind.

Sinterklaas

2020 is een bijzonder jaar dat veel impact heeft op de mensen, ook kinderen en vrouwen. Daarom heeft vereniging Delftwijk Hand In Hand dit jaar iets bedacht om de eenzaamheid een beetje te verlichten en de kinderen blij te maken. Op 5 december is Sinterklaas bij de kinderen langs de deur geweest met cadeautjes. Hij heeft, samen met de hulp Piet, 32 kinderen blij gemaakt.

Vanaf 24 november

Vanaf 24 november zijn we weer gestart met onze activiteiten.
Op dinsdag zumba van 10.00 tot 11.30 uur.
Donderdag  26 november is er een workschop  zeep maken.
Vrijdag  27 november gaan we wandelen.

Vanaf 1 december is een mondkapje verplicht daarom gaan we  de buurtkamer starten  op 8 december want sporten met een mondkapje is een beetje lastig. Het voordeel van de buurtkamer is dat de deelnemers zich van tevoren moeten aamelden.
Ben je nieuwsgierig of wil je deelnemen aan onze activiteiten, neem contact met ons via email (info@delftwijkhandinhand.nl).
Op 5 december gaat sinterklaas langs bij de kinderen om ze te begroeten en cadeautjes te geven.


Uitje Madurodam en Pier in Scheveningen

Na eerder uitstel in de lente door Corona, is het ons gelukt met het groepje van Delftwijk Hand in Hand naar Madurodam en de Pier van Scheveningen te gaan. Gelukkig was het weer prachtig. De vrouwen waren heel blij en nieuwsgierig. We waren ook tevreden met de variatie van de groep, deelnamers waren afkomstig uit Egypte, Irak, Syrie, Palestina, Turkije en Marokko. Voor hen was het een leuke en leerzame dag. Iedereen had een mondkapje op en hield zich aan Corona maatregelen. Het was een geslaagde dag.